Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Κλειστή λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Κλειστή λωρίδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/8) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, όχημα που κατευθυνόταν προς της Λευκωσία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με το προστατευτικό κιγκλίδωμα γύρω στις 19:45.

Το ατύχημα, που σημειώθηκε παρά την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, προκάλεσε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, καθώς έκλεισε η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο.

Ασθενοφόρο μετέβη στη σκηνή, ωστόσο ο οδηγός του οχήματος εξετάστηκε επί τόπου και διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε οποιονδήποτε τραυματισμό.

Έγιναν προσπάθειες να μεταφερθεί εκτός το όχημα και επανήλθε στην ομαλότητα η κυκλοφορία.

Με την τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μόνο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορία, η τροχαία αύξηση παρουσίασε αισθητή αύξηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE