Α. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Έβαλα τον καφέ να ψήνεται…» - Αισιόδοξος για λύση στην Παιδεία

Α. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Έβαλα τον καφέ να ψήνεται…» - Αισιόδοξος για λύση στην Παιδεία

Τη μη απόρριψη της πρότασής του από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις χαιρέτισε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για λύση στα θέματα της Παιδείας.

Ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε υπέρβαση μπαίνοντας στον διάλογο με τους εκπαιδευτικούς και χαρακτήρισε την πρόταση της 23ης Αυγούστου «σαφώς βελτιωμένη».

Μάλιστα, εξέφρασε ετοιμότητα κι ο ίδιος για διάλογο λέγοντας χαρακτηριστικά «ήδη έβαλα τον καφέ να ψήνεται, η πόρτα μου είναι ανοιχτή και περιμένω τους φίλους μου να έρθουν να κουβεντιάσουμε».

Να υπενθυμίσουμε ότι το Προεδρικό δεν φαίνεται να κάνει πίσω και μελετά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει την πρόταση Αβέρωφ για χρονοδιάγραμμα της δικής του πρότασης μέχρι τον Δεκέμβρη.

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, αν και είναι έτοιμες για διάλογο, υποστηρίζουν την πρόταση της αντιπολίτευσης για αναστολή προτάσεων και μέτρων.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE