ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί δυο αδέλφια – Η έρευνα τους «έκαψε»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί δυο αδέλφια – Η έρευνα τους «έκαψε»

Υπό κράτηση δύο αδέλφια στη Λάρνακα για υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε το Σάββατο 01/09 διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον δύο αδελφών ηλικίας 21 και 27 χρόνων από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β, δηλαδή κοκαΐνης και κάνναβης, προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου από άλλο πρόσωπο, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό τη προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής 30/08 διενεργήθηκε, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία των δύο αδελφών στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 20 νάιλον σακουλάκια, τα οποία περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων, τέσσερα χειροποίητα μισοκαπνισμένα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη, ποσότητα κάνναβης βάρους 0,1 γραμμαρίου, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαϊνης και κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αισιοδοξία από την Ολγκίν πριν από την άφιξη Γκουτέρες: «Στόχος η πρόοδος»

Αισιοδοξία από την Ολγκίν πριν από την άφιξη Γκουτέρες: «Στόχος η πρόοδος»

Η επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο στόχο έχει να ενθαρρύνει τον λαό και τους ηγέτες να προετοιμαστούν για διαπραγματεύσεις, ανέφερε σε δηλώσεις της τη Δευτέρα η Προσωπική του Απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.