ΠΑΦΟΣ: Πήγε για βόλτα το ζευγαράκι και κατέληξε στο Τμήμα

ΠΑΦΟΣ: Πήγε για βόλτα το ζευγαράκι και κατέληξε στο Τμήμα

Υπό κράτηση το ζεύγος στην Πάφο για υποθέσεις κλοπής από κατοικία και απόσπασης περιουσίας από περίπτερα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη 04/09 το ζεύγος σε σχέση με τις υποθέσεις κλοπής από κατοικία, αυτοκινήτου και απόσπασης περιουσίας από δύο περίπτερα

Πρόκειται για 31χρονο και 23χρονη.

Το Δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας αφού οι εξετάσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 27 και 31 Αυγούστου στην Πάφο.

Τα δύο πρόσωπα ανακόπηκαν με το όχημα που οδηγούσαν που όπως διαφάνηκε ήταν κλοπιμαίο.

Στην κατοχή τους από έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν πιστωτικές κάρτες που όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόν κλοπής από κατοικία που ανήκει σε Ούγγρο παραθεριστή.

Με τις πιστωτικές κάρτες οι δύο ύποπτοι φέρεται να απέσπασαν προϊόντα μικρής αξίας από δύο περίπτερα όπως διαπιστώθηκε και από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ωστόσο ανακρινόμενο το ζεύγος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.