ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Επίσημη ενημέρωση για την απόφαση του Υπουργικού αναμένει η ΠΟΕΔ

ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Επίσημη ενημέρωση για την απόφαση του Υπουργικού αναμένει η ΠΟΕΔ

Η ΠΟΕΔ αναμένει να της γνωστοποιηθεί επίσημα η σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, μέσω της οποίας τροποποιείται η απόφασης της 4ης Ιουλίου 2018 για τον εξορθολογισμό της απασχόλησης των εκπαιδευτικών, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της οργάνωσης Φίλιος Φυλακτού.

 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η σχετική επιστολή-ενημέρωση του Υπουργικού έχει ήδη αποσταλεί ηλεκτρονικά στους εκπαιδευτικούς της δημοτικής εκπαίδευσης.
 
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίασης της Γραμματείας της ΠΟΕΔ, ο κ. Φυλακτού αναφέρθηκε εξάλλου σε αίτημα προς το Υπουργείο Παιδείας, να δοθούν διευκολύνσεις ώστε να παραστούν αύριο, Τετάρτη, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, όπου θα συζητηθεί το θέμα της νέας σχολικής χρονιάς.
 
Σύμφωνα με τον κ. Φυλακτού, ακόμη δεν έχουν λάβει απάντηση από το Υπουργείο σχετικά με την παραχώρηση αυτής της διευκόλυνσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE