ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση διάσωσης βρέφους από το Blue Lagoon – Πνίγηκε με το σάλιο του

ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση διάσωσης βρέφους από το Blue Lagoon – Πνίγηκε με το σάλιο του

Σε κινητοποίηση τέθηκε το πρωί της Τετάρτης 05/09 η Λιμενική Αστυνομία, για διάσωση 13 μηνών βρέφους απο την θαλάσσια περιοχή του Ακάμα και συγκεκριμένα στο  Blue Lagoon. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, το βρέφος επέβαινε σε σκάφος με τους γονείς του όταν κινδύνεψε να πνιγεί με το σάλιο του.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από άλλα μέλη του σκάφους, ενώ αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική.

Σκάφος της Λιμενικής το μετέφερε στην ακτή και το παρέλαβε ασθενοφόρο του νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολούθως, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου ενώ για την ώρα είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας του

Πρόκειται για 13 μηνών βρέφος από την Ρωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE