Διαπληκτισμοί και σκληρά μαρκαρίσματα έφεραν τη διακοπή στο Μακάρειο Στάδιο – Η θέση της ομάδας που αποχώρησε

Διαπληκτισμοί και σκληρά μαρκαρίσματα έφεραν τη διακοπή στο Μακάρειο Στάδιο – Η θέση της ομάδας που αποχώρησε

Όπως σας προαναφέραμε, στο 32ο λεπτό διακόπηκε το φιλικό παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο μεταξύ Δόξας και Σπάρτης.

Διαβάστε:

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ στην Κύπρο! Αποχώρησε η φιλοξενούμενη ομάδα στο Μακάρειο Στάδιο και ΔΙΑΚΟΠΗ

Υπάρχουν ΜΜΕ στην Ελλάδα όπου αναφέρουν πληροφορίες πως στο φιλικό παιχνίδι υπήρξαν διαπληκτισμοί μεταξύ των παικτών και ενώ το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 2-0 χαρη σε δύο αμφισβητούμενα πέναλτι που δόθηκαν στους γηπεδούχους. Σύμφωνα με την ΠΑΕ Σπάρτη, η συμπεριφορά ορισμένων παικτών των γηπεδούχων και τα σκληρά μαρκαρίσματα ήταν η αιτία να διακοπεί ο αγώνας για να μην υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Η θέση της ΠΑΕ Σπάρτης αναφέρει:

«Διακόπηκε το φιλικό της Σπάρτης με τη Δόξα Κατωτοπιάς μετά από έντονες αψιμαχίες μεταξώ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης. Η συμπεριφορά ορισμένων παικτών των γηπεδούχων και τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων ήταν η αιτία για να διακοπεί ο αγώνας για να μην έχουμε σοβαρές απώλειες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE