Κενή θέση προπονητή στην Ομόνοια

Κενή θέση προπονητή στην Ομόνοια

Ανακοίνωση από την Ομόνοια αναφέρει:

«Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για πλήρωση κενής θέσης προπονητή στην Ακαδημία.

Οι υποψήφιοι είναι απαραίτητο να είναι κάτοχοι προπονητικού διπλώματος επιπέδου Β΄ ή Γ΄. Επιπρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί εάν ο υποψήφιος είναι γυμναστής σε σχολείο.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το μέλος της Επιτροπής Πετόσφαιρας, Νίκο Στυλιανίδη, στο τηλέφωνο: 99650106».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Η νέα πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αρχές Μαρτίου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE