ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια καταδίωξη σε όλη την πόλη – Το όχημα εκλάπη από τη Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια καταδίωξη σε όλη την πόλη – Το όχημα εκλάπη από τη Λευκωσία

Για 1:30 ώρα καταδίωκαν μέλη της αστυνομίας στη Λεμεσό κλοπιμαίο όχημα.

Σύμφωνα με τη Σωτηρούλα Χριστοφίδου («Πρωινό Δρομολόγιο», ΡΙΚ), κάμερα έξυπνου περιπολικού εντόπισε κλοπιμαίο αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο της πόλης γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/9).

Ξεκίνησε έκτοτε μια άγρια καταδίωξη που κράτησε 1:30 περίπου ώρα και «κάλυψε» ολόκληρη σχεδόν τη Λεμεσό.

Στις 5:00 το πανάκριβο Jeep εντοπίστηκε στη βιομηχανική περιοχή της συμπρωτεύουσας, ενώ σε κοντινό σημείο εντοπίστηκαν δύο Τουρκοκύπριοι που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Το όχημα εκλάπη στις 10 Ιουνίου από σπίτι στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Μία εξαιρετικά αιχμηρή επιστολή της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Αντωνίας Θεοδοσίου προς την Ομάδα Προστασίας του Υγροβιότοπου της Αλυκής Λάρνακας, φέρνει στο φως το Themaonline, με νέες σοβαρές καταγγελίες, για τις εργασίες που εκτελούνται στο παττίχειο πάρκο. Η Επίτροπος, κάνει λόγο για αγνόηση περιβαλλοντικών όρων που απειλούν τον υγρότοπο και τη βιοποικιλότητα της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE