ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια καταδίωξη σε όλη την πόλη – Το όχημα εκλάπη από τη Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια καταδίωξη σε όλη την πόλη – Το όχημα εκλάπη από τη Λευκωσία

Για 1:30 ώρα καταδίωκαν μέλη της αστυνομίας στη Λεμεσό κλοπιμαίο όχημα.

Σύμφωνα με τη Σωτηρούλα Χριστοφίδου («Πρωινό Δρομολόγιο», ΡΙΚ), κάμερα έξυπνου περιπολικού εντόπισε κλοπιμαίο αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο της πόλης γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/9).

Ξεκίνησε έκτοτε μια άγρια καταδίωξη που κράτησε 1:30 περίπου ώρα και «κάλυψε» ολόκληρη σχεδόν τη Λεμεσό.

Στις 5:00 το πανάκριβο Jeep εντοπίστηκε στη βιομηχανική περιοχή της συμπρωτεύουσας, ενώ σε κοντινό σημείο εντοπίστηκαν δύο Τουρκοκύπριοι που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Το όχημα εκλάπη στις 10 Ιουνίου από σπίτι στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.