Τιμητική διάκριση στον Πρέσβη Κορνηλίου

Τιμητική διάκριση στον Πρέσβη Κορνηλίου

Πιστοποιητικό αναγνώρισης του έργου και της συνεισφοράς του ως αντιπρόεδρος της 72ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, απένειμε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Miroslav Lajčák, στον μόνιμο αντιπρόσωπο της Κύπρου στον ΟΗΕ, πρέσβη Κορνήλιο Κορνηλίου.

Η τιμητική διάκριση έγινε σε δεξίωση προς τιμή των Μονίμων Αντιπροσώπων στα Ηνωμένα Έθνη, οι οποίοι διετέλεσαν συμπρόεδροι και διαμεσολαβητές διαφόρων ομάδων της Γενικής Συνέλευσης κατά την παρούσα σύνοδο. Στα δύο τελευταία χρόνια, ο πρέσβης Κορνήλιος Κορνηλίου συμπροέδρευσε της Διαδικασίας των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς και το Δίκαιο της Θάλασσας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Lajčák εξέφρασε την εκτίμηση του στους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση των εργασιών της 72ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE