ΚΥΠΡΟΣ: Ακύρωσαν προαγωγές εννιά χρόνια μετά

ΚΥΠΡΟΣ: Ακύρωσαν προαγωγές εννιά χρόνια μετά

Παράτυπη κρίθηκε απόφαση που αφορούσε 53 προαγωγές σε Αστυνομία και Πυροσβεστική το 2009.

Συγκεκριμένα, μετά από προσφυγή αστυνομικού εναντίον προαγωγών οκτώ συναδέλφων της και πρωτόδικη απόφαση που την απέρριψε, το Εφετείο επανήλθε.

Διαπίστωσε ότι «στην παρούσα περίπτωση οι παρατηρήσεις που περιλαμβάνονται στα σχετικά έντυπα ως προς τις προσωπικές συνεντεύξεις των υποψηφίων με τους χαρακτηρισμούς ‘απάντησε εξαίρετα’, ‘πολύ καλά’ κ.λπ., αποτελούν μια λεκτική αντιστοιχία της αριθμητικής απόδοσης μονάδων για τα διάφορα θεσμοθετημένα στοιχεία κρίσης».

Σύμφωνα με τον Γιάννη Νεάρχου («Ο Φιλελεύθερος») το αποτέλεσμα ήταν η ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης με την οποία διενεργήθηκαν, πριν από εννιά χρόνια, οι επίδικες προαγωγές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE