ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί - Καταδίωξη με οδηγό Κύπριο ανήλικο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί - Καταδίωξη με οδηγό Κύπριο ανήλικο

Ανήλικο ηλικίας 16χρονων εντόπισε να οδηγεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (07/09) η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, περίπολο της Αστυνομίας έκανε σήμα σε οδηγό να σταματήσει.

Ο οδηγός, μόλις αντιλήφθηκε τους Αστυνομικούς, πάτησε γκάζι για να διαφύγει. Για κακή του τύχη όμως, εισήλθε σε αδιέξοδο.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο ανήλικος δεν τα έβαλε κάτω, καθώς προσπάθησε να διαφύγει βάζοντας όπισθεν με αποτέλεσμα να κτυπήσει το περιπολικό και την είσοδο κατοικίας.

Οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το περιπολικό και όταν έφτασαν κοντά στο όχημα διαπίστωσαν πως οδηγός ήταν 16χρονος Κύπριος.

Ακολούθως, ο ανήλικος οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξε, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι οικείοι του.

Να σημειώσουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε στο Κολόσσι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE