Έκανε Kiki challenge και περαστικός τον γρονθοκόπησε- VIDEO

Έκανε Kiki challenge και περαστικός τον γρονθοκόπησε- VIDEO

Μία νέα μόδα έχει κατακλύσει τον τελευταίο καιρό τους νέους, που θέλουν να προκαλέσουν εντύπωση, βάζοντας, ωστόσο, τη ζωή τους σε κίνδυνο.

 

Η μόδα αυτή ονομάζεται Kiki Challenge. Από τα ηχεία ακούγεται το τραγούδι του Ντρέικ, In my feelings. Αυτός που είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί την πρόσκληση βγαίνει από το αυτοκίνητο, αφήνει την πόρτα ανοιχτή και αρχίζει να χορεύει στη μέση του δρόμου αδιαφορώντας για το εάν περνούν αυτοκίνητα.

Εκτός του ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τον πρωταγωνιστή και τους γύρω του, το kiki challenge έχει προκαλέσει την οργή πολλών ανθρώπων.

Όπως του περαστικού στο συγκεκριμένο βίντεο, ο οποίος μόλις βλέπει τον τύπο που τραβά το βίντεο να ξεκινά το kiki challenge του ρίχνει μια δυνατή μπουνιά και τον ξαπλώνει κάτω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE