Ανοικτά ταμεία για εισιτήρια και συνεργεία για κάρτα φιλάθλου στο ΓΣΠ για τον αγώνα της Εθνικής μας

Ανοικτά ταμεία  για εισιτήρια και συνεργεία για κάρτα φιλάθλου στο ΓΣΠ για τον αγώνα της Εθνικής μας

Συνεχίζεται η ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Σλοβενία, που θα γίνει απόψε στις 21:45 στο ΓΣΠ.

Η πώληση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/gr/ticketsstadium/

Σήμερα, από τις 19:00, θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο ΓΣΠ καθώς και συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ. Επίσης έχουν εκδοθεί οικογενειακά πακέτα για την ανατολική κερκίδα που κοστίζουν 15 ευρώ. Με το οικογενειακό πακέτο, μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών.

Τονίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου. Τα παιδιά κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE