ΠΑΦΟΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε 26χρονη που διασταύρωνε πεζή

ΠΑΦΟΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε 26χρονη που διασταύρωνε πεζή

O τραυματισμός επισκέπτριας είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος το βράδυ του Σαββάτου 8/9 στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτοκίνητο κτύπησε και τραυμάτισε πεζή αλλοδαπή . Πρόκειται για Ρωσίδα ηλικίας 26 ετών  η οποία διασταύρωνε τον δρόμο στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα .

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε την επισκέπτρια στο Τμήμα Ατυχημάτων και Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτή υπέστη κάκωση κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. 

 Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE