Στα όρια της η σκηνοθέτης της εκπομπής «Όλα Καλά» - Η φωτογραφία μιλά από μόνη της

Στα όρια της η σκηνοθέτης της εκπομπής «Όλα Καλά» - Η φωτογραφία μιλά από μόνη της

Σε λίγες ώρες κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του SIGMA «Όλα Καλά» και η Σοφία Βουργίδη δεν είναι και στα καλύτερά της...

Η Σοφία Βουργίδη τρολάρει τους συνεργάτες της με μια φωτογραφία που την δείχνει να μην είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Και οι συνεργάτες της μέσω των social media βρήκαν τον τρόπο να την εκθέσουν.

Μοιράστηκαν στον λογαριασμό του «Όλα Καλά» την εν λόγω φωτογραφία με το σχόλιο: «Πρεμιέρα αύριο και ο ενθουσιασμός μου είναι τεράστιος τα έχουμε όλα έτοιμα και είναι Όλα καλά όπως βλεπεται Τρολάρισμα απο την ίδια τη σκηνοθέτη μας! Σ´ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ...και ας μας κοροϊδεύεις!»

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση στα social media:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.