ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νεαρός εντοπίστηκε αιμόφυρτος- Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας με αιμορραγία εγκεφάλου

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νεαρός εντοπίστηκε αιμόφυρτος- Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας με αιμορραγία εγκεφάλου

Σοβαρά τραυματισμένος εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης  11/9 νεαρός στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία πρόκειται για 29χρονο Βρετανό ο οποίος εντοπίστηκε άσχημα τραυματισμένος πλησίον ξενοδοχείου στην Αγ. Νάπα και με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα γνάθου καθώς και αιμορραγία εγκέφαλου, ενώ κρίθηκε απαραίτητο όπως μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν στον πολύ σοβαρό τραυματισμό του με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να διερευνά το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE