ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανακοινώσαν 48ωρη απεργία οι εκπαιδευτικές οργανώσεις- Πότε βάζουν «λουκέτο» στα σχολεία

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανακοινώσαν 48ωρη απεργία οι εκπαιδευτικές οργανώσεις- Πότε βάζουν «λουκέτο» στα σχολεία

Την Πέμπτη 13/9 οι μαθητές θα πάνε κανονικά στα σχολεία, όπως συνάγεται από την κοινή συνεδρία των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ. Ωστόσο αποφασίστηκε 48ωρη απεργία


Η πολύωρη συνεδρία των εκπαιδευτικών οργανώσεων, που ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 12/9 , ολοκληρώθηκε, εξετάζοντας μεταξύ άλλων ως μέτρα αντίδρασης και τα απεργιακά, μετά και την απόρριψη από τη Διυπουργική Επιτροπή της θέσης των οργανώσεων για έξοδο από την κρίση στον χώρο της δημόσιας R

Mετά τη ξεχωριστή συνεδρία τα Κεντρικά Διοικητικά Συμβούλια των εκπαιδευτικών οργανώσεων,  επικύρωσαν την απόφαση των αποφάσεων της κοινής συνεδρίας η οποία είναι 48ωρη απεργία για την Τρίτη και Τετάρτη (18-19/9)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.