Ήταν έτοιμος να φύγει ο Μοράις αλλά έγινε η ανατροπή που άλλαξε την ιστορία του…

Ήταν έτοιμος να φύγει ο Μοράις αλλά έγινε η ανατροπή που άλλαξε την ιστορία του…

Το μακρινό τότε 2007 ήταν και η αρχή του Νούνο Μοράις στον ΑΠΟΕΛ…

Η πρώτη χρονιά του Νούνο Μοράις δεν ήταν ανάλογη των επόμενων. Ο αρχηγός του πλέον από το 2014 όταν και ο Μαρίνος Σατσιάς σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Έκανε μια  ανοδική πορεία στη καριέρα του και από την έξοδο βρέθηκε να είναι με κεφαλαία γράμματα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Δεν αποκλείεται να δούμε ένα άλλο ποδοσφαιριστή να κάνει ανάλογη πορεία στον ΑΠΟΕΛ. Υπομονή και ο χρόνος θα δείξει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE