ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Θα προχωρούσαν άμεσα σε απεργία οι εκπαιδευτικοί – Σκέφτηκαν γονείς και μαθητές

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Θα προχωρούσαν άμεσα σε απεργία  οι εκπαιδευτικοί – Σκέφτηκαν γονείς και μαθητές

Υπήρχαν εκπαιδευτικοί που ζήτησαν να προχωρήσουν άμεσα σε απεργία, ωστόσο αυτό θα ήταν άδικο για τους γονείς, υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε ότι αν προχωρούσαν σε απεργία από την Πέμπτη (13/9) θα ήταν άδικο για τους γονείς, αφού έπρεπε να τους δοθούν κάποιες ημέρες για να κάνουν τις διευθετήσεις τους.

Επίσης είπε ότι θα αποσταλεί και σχετική ανακοίνωση στους γονείς.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση που λήφθηκα από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις είναι όπως προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία την Τρίτη (18/9) και την Τετάρτη (19/9).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.