ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Θα προχωρούσαν άμεσα σε απεργία οι εκπαιδευτικοί – Σκέφτηκαν γονείς και μαθητές

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Θα προχωρούσαν άμεσα σε απεργία  οι εκπαιδευτικοί – Σκέφτηκαν γονείς και μαθητές

Υπήρχαν εκπαιδευτικοί που ζήτησαν να προχωρήσουν άμεσα σε απεργία, ωστόσο αυτό θα ήταν άδικο για τους γονείς, υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε ότι αν προχωρούσαν σε απεργία από την Πέμπτη (13/9) θα ήταν άδικο για τους γονείς, αφού έπρεπε να τους δοθούν κάποιες ημέρες για να κάνουν τις διευθετήσεις τους.

Επίσης είπε ότι θα αποσταλεί και σχετική ανακοίνωση στους γονείς.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση που λήφθηκα από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις είναι όπως προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία την Τρίτη (18/9) και την Τετάρτη (19/9).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE