ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Ζήτησαν βοήθεια από Τουρκία και Γεωργία για τους υπόπτους οι κατοχικές αρχές

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Ζήτησαν βοήθεια από Τουρκία και Γεωργία για τους υπόπτους οι κατοχικές αρχές

Ανανεώθηκε για ακόμα έξι ημέρες η κράτηση των τεσσάρων ατόμων που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα και είναι ύποπτοι για εμπλοκή στη δολοφονία του Ερνέστο Λεωνίδη, στην Λεμεσό τον Φεβρουάριο του 2018.

Κατά τη σύλληψη τους, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Ακανθού στις 24 Αυγούστου, στην κατοχή των υπόπτων εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά ενώ εξακριβώθηκε μετά από έρευνες ότι τα έγγραφα (ταυτότητες και διαβατήρια) που έφεραν ήταν πλαστά.

Η «αστυνομία» σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης έχει ζητήσει την βοήθεια των αρχών της Τουρκίας και Γεωργίας για να εξακριβωθεί η πραγματική ταυτότητα των υπόπτων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.