Σκότωσε το 6 μηνών αγοράκι του επειδή η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν ήθελε να κάνουν έρωτα

Σκότωσε το 6 μηνών αγοράκι του επειδή η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν ήθελε να κάνουν έρωτα

Mια τραγική είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας, αφού ένας πατέρας σκότωσε το 6μηνών αγοράκι του μετά από λογομαχία με τη σύντροφό του. Υποστηρίζει ότι ήταν μεθυσμένος και είχε κάνει χρήση ουσιών και δεν θυμάται το περιστατικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο 25χρονος Maycon Salustiano Silva πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του επειδή η γυναίκα του αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Ο  25χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε το αγοράκι μετά από καυγά με την 20χρονη σύντροφό του στο σπίτι τους τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι τους στη Βραζιλία με τον μικρούλη Michel να «σβήνει» δύο ώρες μετά το περιστατικό και ενώ είχε μεταφερθεί σε Νοσοκομείο.

Αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι εντόπισαν πίσω από καναπέ το φονικό όπλο καθώς και σφαίρες ενώ πιστεύεται ότι σε μια στιγμή οργής ο 25χρονος πυροβόλησε από κοντινή απόσταση το άτυχο αγοράκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 25χρονος ζήτησε από την 20χρονη να κάνουν έρωτα και όταν αυτή αρνήθηκε λέγοντας του ότι είναι κουρασμένη πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε με ένα όπλο, με το οποίο σημάδεψε στο στήθος το 6μηνων αγγελούδι.

Η μητέρα άρχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει για βοήθεια με τον Silva όμως να πατά τη σκανδάλη. Όπως ο ίδιος δήλωσε στην κατάθεσή του ήταν μεθυσμένος, είχε καταναλώσει ναρκωτικά και δεν θυμάται τι έγινε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα μέσα ενημέρωσης του Βατικανού δείχνει τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Πάπα το πρωί της Δευτέρας από τον καρδινάλιο Κέβιν Φάρελ, τον camerlengo του Βατικανού.

BEST OF TOTHEMAONLINE