ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εορτασμός για την ανακαίνιση της υπεραγοράς Άλφα Μέγα στο Κολόσσι

Εορτασμός για την ανακαίνιση της υπεραγοράς Άλφα Μέγα στο Κολόσσι

Στα πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης που χαρακτηρίζουν τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ λειτουργεί από το 2013 το κατάστημά τους στο Κολόσσι, το οποίο αποτελεί το όγδοο στη σειρά κατάστημα της κυπριακής αλυσίδας. Την Κυριακή 09/09 πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός για την ανακαίνιση της Υπεραγοράς, η οποία ανανεώθηκε, προσκαλώντας τους καταναλωτές να την επισκεφθούν και να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν οι αγαπημένοι παρουσιαστές Χριστιάνα Αριστοτέλους και Λούης Πατσαλίδης, ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός Klik FM εξέπεμπε ζωντανά από την Υπεραγορά.

Όσοι παρευρέθηκαν στον εορτασμό για την ανακαίνιση της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο Κολόσσι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους ανανεωμένους χώρους της και να κάνουν τις αγορές τους σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον. Επίσης, απόλαυσαν κεράσματα από διάφορα τμήματα του καταστήματος, ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Με αφορμή την ανακαίνιση της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο Κολόσσι, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, αλλά και όσοι βρεθούν εκεί τις επόμενες μέρες, θα βρουν σε προσφορά πλήθος προϊόντων, τόσο από τα τμήματα φρέσκων ειδών και από την ψησταριά όσο και από πολλά άλλα τμήματα του καταστήματος.

Η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Νατάσα Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στη συνεχή φροντίδα της εταιρείας για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών. «Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ εξακολουθούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε οι αγορές να είναι μια εύκολη, ευχάριστη και μοναδική εμπειρία για όλη την οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top