ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ζητά ονόματα «απεργοσπαστών» το Υπουργείο – Για να μην αποκόψει μισθούς

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ζητά ονόματα «απεργοσπαστών» το Υπουργείο – Για να μην αποκόψει μισθούς

Εγκύκλιο σε όλες τις σχολικές μονάδες αναμένεται να στείλει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Με ορίζοντα πια τις απεργίες της Τρίτης (18/9) και της Τετάρτης (19/9) και μετά την απόφαση των οργανωμένων γονέων να μην στείλουν τα παιδιά τους το σχολείο το Υπουργείο προσανατολίζεται στο να διαχωρίσει τον εκπαιδευτικό κόσμο.

Όπως μετέδωσε η Άννα Μαρία Ευτυχίου στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» (ΣΙΓΜΑ), το Υπουργείο θα ζητήσει μέσω τις εγκυκλίου ονόματα εκπαιδευτικών που δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στην απεργία.

Τούτο για να μην αποκόψουν από τον μισθό εκείνων των εκπαιδευτικών που δεν θα συμμεριστούν τις αποφάσεις της ΠΟΕΔ, της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE