Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Στον Γενικό Εισαγγελέα η έκθεση Ιωάννου αν χρειαστεί»

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Στον Γενικό Εισαγγελέα η έκθεση Ιωάννου αν χρειαστεί»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ζήτησε από τον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο Παύλο Ιωάννου να συνεχίσει τη διερεύνηση του θέματος των συμψηφισμών καταθέσεων και δανείων, ετοιμάζοντας τελική έκθεση γεγονότων, την οποία εάν διαπιστώσει ότι συντρέχουν λόγοι, να αποστείλει και στον Γενικό Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Κλέλιας Βασιλείου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Ιωάννου, ο οποίος τον ενημέρωσε για τη μέχρι σήμερα πορεία της έρευνας του, υποβάλλοντας ενδιάμεση έκθεση.

Ο Επίτροπος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις μέχρι στιγμής διορθωτικές κινήσεις που έχουν γίνει και για το ότι συνεχίζει τη διερεύνηση του θέματος, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει για ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν, καθώς επίσης και για εξεύρεση τρόπων ρύθμισης προβλημάτων που έχουν προκύψει, προστίθεται.

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον Επίτροπο για το εξαιρετικό έργο που επιτελεί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.