Νεαρός βρέθηκε με το κεφάλι παγιδευμένο σε εξωστ μοτοσικλέτας μετά από νυχτερινή έξοδο- VIDEO

Νεαρός βρέθηκε με το κεφάλι παγιδευμένο σε εξωστ μοτοσικλέτας μετά από νυχτερινή έξοδο- VIDEO

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Βιετνάμ. Κάτοικοι εντόπισαν ένα νεαρό να κοιμάται με το κεφάλι του «παγιδευμένο» στο εξωστ της μοτοσικλέτας του.

Είναι άγνωστοι οι λόγοι που ο νεαρός εντοπίστηκε σε αυτή την παράξενη στάση με χωριανούς του να σημειώνουν ότι το προηγούμενο βράδυ ο «πρωταγωνιστής» της ιστορίας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Daily Mail o νεαρός δεν δυσκολεύτηκε και ιδιαίτερα να κοιμηθεί μεταξύ τροχού και εξώστ και ξύπνησε μόνο όταν χωρικοί έτρεξαν για δουν τι συμβαίνει και να τον βοηθήσουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE