«Λάβρος» ο ΔΗΣΥ για Χριστόφια: «Ποιος είπε ντροπή. Ο Δημήτρης Χριστόφιας» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Λάβρος» ο ΔΗΣΥ για Χριστόφια: «Ποιος είπε ντροπή. Ο Δημήτρης Χριστόφιας» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απάντηση στην γραπτή ανακοίνωση του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, έδωσε δια στόματος του Εκπροσώπου Τύπου του, το Κυβερνών κόμμα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Δημητρίου επέλεξε να απαντήσει στον Δημήτρη Χριστόφια με τις ακόλουθες έξι λέξεις: «Ποιος είπε ντροπή. Ο Δημήτρης Χριστόφιας».

Υπενθυμίζουμε πως ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, εξέδωσε ανακοίνωση για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα αναφορικά στις αποφυλακίσεις παιδεραστών.

Ο κ. Χριστόφιας ανέφερε πως η κυβέρνηση Αναστασιάδη κάνει «φτηνή προπαγάνδα», ενώ παράλληλα καταγγέλλει ότι ο κ. Ιωνάς Νικολάου «αντί για δυο λέξεις απολογίας» επιχείρησε να φορτώσει ευθύνες στον Δημήτρη Χριστόφια «επειδή ο κ. Αναστασιάδης έδωσε προεδρική χάρη σε παιδεραστή για να αποφυλακιστεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE