Έξω από το Συνεργατικό Λυμπιών οι κάτοικοι – Ετοιμάζουν νέα κινητοποίηση

Έξω από το Συνεργατικό Λυμπιών οι κάτοικοι – Ετοιμάζουν νέα κινητοποίηση

Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Συνεργατικής Τράπεζας στα Λύμπια, πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου 15/09, οι κάτοικοι της περιοχής.

Όπως αναφέρουν σε γραπτή τους ανακοίνωση, το αίτημα τους είναι όπως παραμείνει ανοικτό το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα στην κοινότητα τους.

Σημειώνουν δε στην ανακοίνωση τους, πως απαιτούν από την Ελληνική Τράπεζα να σεβαστεί  τους 3000 κατοίκους  και να αφήσει ανοιχτό  το κατάστημα.

Καλούν επίσης  την κυβέρνηση να παρέμβει προς την Ελληνική Τράπεζα για να αλλάξει την απόφαση της.

Τέλος, αποφάσισαν νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας  την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου η ώρα 10:00 έξω από τα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Τράπεζας  στη Λευκωσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE