Έσπασε το ταβάνι και έπεσαν τα φίδια – Ανάστατη η οικογένεια – VIDEO

Έσπασε το ταβάνι και έπεσαν τα φίδια – Ανάστατη η οικογένεια – VIDEO

Αναστάτωση και έκπληξη προκάλεσε σε οικογένεια η πτώση δυο φιδιών τα οποία τσακώνονταν για ένα θηλυκό.

Το περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά της η Lana Field, η οποία κλήθηκε στη σκηνή από την οικογένεια για να πάρει τα φίδια και να τα μεταφέρει πίσω στη φύση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στον Τύπο, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οικία της οικογένειας στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όπου δυο φίδια μήκους 1,5 μέτρου έκαστος έπεσαν από το ταβάνι και προσγειώθηκαν στο καθιστικό.

Δεν έφτανε η ξαφνική εισβολή των δυο ερπετών, τα φίδια ήταν αρσενικά τα οποία τσακώνονταν για ένα θηλυκό!

Άμεσα η οικογένεια επικοινώνησε με αρμόδιους για την μεταφορά των δυο φιδιών εκτός της οικίας και την επαναφορά τους στη φύση.

Όπως ανέφερε η Field, τα δυο φίδια επέστρεψαν έξω στη φύση, όπου συνέχισαν να τσακώνονται για το θηλυκό!

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE