ΓΕΝ. ΠΑΦΟΥ: Για προβλήματα στο Καρδιολογικό προειδοποιεί ο Διευθυντής

ΓΕΝ. ΠΑΦΟΥ: Για προβλήματα στο Καρδιολογικό προειδοποιεί ο Διευθυντής

Θέμα μετακίνησης νοσηλευτών από την καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου εγείρει ο Διευθυντής της κλινικής Ιωσήφ Μουτήρης και προειδοποιεί για προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της.

Ο κ. Μουτήρης αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε, πως μετά από ενημέρωση της οποίας έτυχε τη Δευτέρα 17/09 από την Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου  Πάφου, ειδοποίησε την μία εκ των δύο νοσηλευτών να μην μεταβεί σήμερα στο καρδιολογικό εργαστήρι αλλά σε άλλο ιατρείο του Νοσοκομείου για εργασία.

«Οι αιφνιδιαστικές μετακινήσεις είναι συχνό φαινόμενο», αναφέρει και επισημαίνει πως και πριν από λίγο χρονικό διάστημα το ίδιο αιφνιδιαστικά μετακινήθηκε άλλη νοσηλεύτρια από το καρδιολογικό του ΓΝ Πάφου, στον αξονικό τομογράφο.

Ο κ. Μουτήρης σημειώνει πως αντιλαμβάνεται το  γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει  με τον αριθμό νοσηλευτών στο ΓΝ Πάφου, εντούτοις, αναφέρει,  η τήρηση κάποιων βασικών κανονισμών, επιβάλλεται για να διαφυλαχτεί η καλή λειτουργία του νοσοκομείου και η ασφάλεια των ασθενών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.