ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 39χρονος που καταζητείτο - Ψάχνει και δεύτερο πρόσωπο η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 39χρονος που καταζητείτο - Ψάχνει και δεύτερο πρόσωπο η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη την Δευτέρα (17/9) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε στις 6/3/2018 στη Λεμεσό, όπου κλάπηκαν χρυσαφικά αξίας 15.700 ευρώ.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιων του Επαρχιακό Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Ο 39χρονος καταζητείτο από την Αστυνομία, η οποία εξέδωσε σχετικές ανακοινώσεις ημερομηνίας 13/9/2018 και 17/7/2018 που αφορούσε δύο πρόσωπα, ηλικίας 39 και 27 ετών, από τη Λευκωσία, τα οποία καταζητούνταν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, ο 39χρονος έχει συλληφθεί και τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση.

Όσον αφορά στον 27χρονο αυτός συνεχίζει να καταζητείται, βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Ο 27χρονος είναι ο GIVI KUTCHASHVILI (βλ. φωτογραφία), 27 ετών, από τη Γεωργία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE