«Συμπαθητικά» τα νούμερα τηλεθέασης για την συμπαθητική Χαριτίνη Ηλιάδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Συμπαθητικά» τα νούμερα τηλεθέασης για την συμπαθητική Χαριτίνη Ηλιάδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα, 17/9, η Χαριτίνη Ηλιάδου, ένα εντελώς φρέσκο πρόσωπο στην κυπριακή tv.

Και μπορεί η Χαριτίνη Ηλιάδου να μην έκανε ξανά τηλεόραση και κατά τα πρώτα λεπτά της προβολής της εκπομπής «Παρέα mou» να είχε αρκετό άγχος, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά φαίνεται ότι ο κόσμος είχε την περιέργεια να την παρακολουθήσει.

Η απογευματινή εκπομπή του TV ONE ξεκίνησε στις 3:00 το απόγευμα, έχοντας απέναντί της την Κωνσταντίνα Ευριπίδου  και την παρέα του «Όλα Καλά».

Στις 15:00 η εκπομπή της Χαριτίνης έγραφε 14,9 στο TV ONE, ενώ στο SIGMA η εκπομπή της Ευριπίδου 14,2. Στο επόμενο τέταρτο η Ευριπίδου έγραφε 9,9 ενώ η Χαριτίνη 14,5. 

Όταν η Χαριτίνη βρέθηκε απέναντι από την Αριστοτέλους και τον Alpha Κύπρου στις 15:30 κατέγραφε νούμερα της τάξεως του 17,2, ενώ το κανάλι των Λατσιών 18,6. 

Η εκπομπή 'Παρέα mou' έφτασε μέχρι το 17,8 κι έκλεισε με 10,5, ενώ η εκπομπή 'Με αγάπη Χριστιάνα' έφτασε στο 21,6%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE