ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Κλειστά για δεύτερη ημέρα τα σχολεία – Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών στην απεργία

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Κλειστά για δεύτερη ημέρα τα σχολεία – Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών στην απεργία

Εκστρατεία ενημέρωσης για τις θέσεις τους, αναμένεται να πραγματοποιήσουν σε σχολεία όλων των πόλεων οι εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Όπως έγινε γνωστό, από συντεχνιακές πηγές, περίπου το 95% των εκπαιδευτικών, συμμετείχαν στην απεργία της Τρίτης (18/9).

Την Τετάρτη (19/9) δίνεται συνέχεια στα αυστηρά μέτρα που αποφάσισαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, με δεύτερη συνεχή μέρα απεργίας.

Μάλιστα, την Τετάρτη (19/9) αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τις θέσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στα ακόλουθα σχολεία ανά πόλη:

Λευκωσία: Λύκειο Δασούπολης

Λεμεσός: Λανίτειο Λύκειο

Λάρνακα: Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας

Πάφος: Α’ Λύκειο

Παραλίμνι: Λύκειο Παραλιμνίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.