ΛΕΜΕΣΟΣ: Έριξε στο έδαφος τον περιπτερά για να γλυτώσει - Αναζητείται 30χρονος ληστής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έριξε στο έδαφος τον περιπτερά για να γλυτώσει - Αναζητείται 30χρονος ληστής

Ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/9) σε περίπτερο που βρίσκεται σε περιοχή της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, άγνωστος άντρας εισήλθε εντός του περιπτέρου και έκλεψε από το ταμείο μικρό χρηματικό ποσό (σ.σ. 80 ευρώ)

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον υπάλληλο του περίπτερο, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή ασχολείτο με εξωτερικές εργασίες και προσπάθησε να τον ανακόψει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού ο δράστης τον έσπρωξε με τα χέρια του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Στη συνέχεια ο δράστης εισήλθε σε αυτοκίνητο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτός περιγράφεται ως ηλικίας 30 ετών περίπου, ύψους 1,75-1,80μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και γενειάδα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.