Ο χρόνος και τα παιχνίδια θα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ υπέρ του Πρότσεκ

Ο χρόνος και τα παιχνίδια θα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ υπέρ του Πρότσεκ

Στην ΑΕΛ ελπίζουν ότι όσο «παίρνει» παιχνίδια θα αποκτά αυτοπεποίθηση και ψυχολογία ο τερματοφύλακας Πάτρικ Πρότσεκ. Προχθές στο ντεμπούτο του με την Ανόρθωση, ήταν τρακαρισμένος στα πρώτα λεπτά, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος… πατούσε κι ένιωθε καλύτερα. 

Εκεί που δεν το περίμενε, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Βοζίνια, έγινε βασικός. Είναι 23 χρόνων ο Πολωνός πορτιέρε, θέλει το χρόνο του για να «διαχειριστεί» δεόντως, το ότι ξαφνικά έγινε η πρώτη επιλογή σε μια μεγάλη ομάδα.

Θα τον βοηθήσει και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μάριος Σταυρινίδης (στη φωτογραφία τον συγχαίρει μετά τη λήξη του αγώνα), αφού μερικά 24ωρα πριν το παιχνίδι με την Κυρία, είχαν επικεντρωθεί περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι. Παρά στην δουλειά και την εκγύμναση στους τομείς που έχει αδυναμίες ο Πολωνός κίπερ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE