ΑΓ. ΝΑΠΑ - ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Το Ανώτατο άδειασε δράστη και συνεργό –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΓ. ΝΑΠΑ - ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Το Ανώτατο άδειασε δράστη και συνεργό –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ενδιαφέρον αναμενόταν η απόφαση του Ανωτάτου για την έφεση Μαμαλικόπουλου – Τσεχειλίδη, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για τον άγριο φόνο των φρουρών ασφαλείας του Φάνου Καλοψιδιώτη τον Ιούνιο του 2012.

Ο Τσεχειλίδης σε προηγούμενες δικάσιμους είχε απειλήσει τον Μαμαλικόπουλο ότι… θα τον κάψει, ωστόσο, η απόφαση του Ανωτάτου ήταν και για τους δυο η ίδια. Οι εφέσεις τους απορρίφθηκαν, του πρώτου με ομόφωνη απόφαση, η δεύτερη κατά πλειοψηφία.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

Κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεδιάσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Αντιπρόεδρο της ExxonMobil John Ardill, παρουσία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου και του Γενικού Διευθυντή της ExxonMobil Κύπρου Βαρνάβα Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε για τη νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη γεώτρηση «Pegasus-1», εντός του Τεμαχίου 10.

BEST OF TOTHEMAONLINE