Σκόρπισε τον τρόμο και ήθελε να σκοτώσει- Έριξε το αυτοκίνητο σε μπαρ επειδή τον έδιωξαν- VIDEO

Σκόρπισε τον τρόμο και ήθελε να σκοτώσει- Έριξε το αυτοκίνητο σε μπαρ επειδή τον έδιωξαν- VIDEO

Ένα πολύ σοβαρό συμβάν σημειώθηκε στο Κέντ της Αγγλίας όταν ένας θυμωμένος θαμώνας μπαρ αποφάσισε ότι ήθελε να σπείρει τον τρόμο και τον θάνατο, αφού του έδειξαν την πόρτα εξόδου μερικά λεπτά πιο πριν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Mohammed Abdul, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοολ με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να τον διώξουν από το νυχτερινό κέντρο και αυτός απειλούσε να επιστρέψει για να τους σκοτώσει και να καταστρέψει το μαγαζί.

Λίγα λεπτά αργότερα, έκανε τις απειλές του πράξη, πατώντας γκάζι και ρίχνοντας το αμάξι πάνω στο τρομοκρατημένο πλήθος που εκείνη την ώρα χόρευε και διασκέδαζε.

Στο μέρος, βρίσκονταν εκείνη την ώρα γύρω στα 600 άτομα και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, με 8 άτομα να μεταφέρονται τραυματισμένα σε Νοσοκομείο από τις ενέργειες του 21χρονου.

«Άνθρωποι έπεφταν κάτω σαν ντόμινο» δήλωσε νεαρός θαμώνας, ενώ άλλος πελάτης συμπλήρωσε πως θεώρησε πως ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

Ο 21χρονος, που ήταν μεθυσμένος, ξυλοκοπήθηκε στη συνέχεια από θαμώνες, ενώ φρουροί ασφαλείας τον ακινητοποίησαν μέχρι που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE