Σκόρπισε τον τρόμο και ήθελε να σκοτώσει- Έριξε το αυτοκίνητο σε μπαρ επειδή τον έδιωξαν- VIDEO

Σκόρπισε τον τρόμο και ήθελε να σκοτώσει- Έριξε το αυτοκίνητο σε μπαρ επειδή τον έδιωξαν- VIDEO

Ένα πολύ σοβαρό συμβάν σημειώθηκε στο Κέντ της Αγγλίας όταν ένας θυμωμένος θαμώνας μπαρ αποφάσισε ότι ήθελε να σπείρει τον τρόμο και τον θάνατο, αφού του έδειξαν την πόρτα εξόδου μερικά λεπτά πιο πριν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Mohammed Abdul, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοολ με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να τον διώξουν από το νυχτερινό κέντρο και αυτός απειλούσε να επιστρέψει για να τους σκοτώσει και να καταστρέψει το μαγαζί.

Λίγα λεπτά αργότερα, έκανε τις απειλές του πράξη, πατώντας γκάζι και ρίχνοντας το αμάξι πάνω στο τρομοκρατημένο πλήθος που εκείνη την ώρα χόρευε και διασκέδαζε.

Στο μέρος, βρίσκονταν εκείνη την ώρα γύρω στα 600 άτομα και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, με 8 άτομα να μεταφέρονται τραυματισμένα σε Νοσοκομείο από τις ενέργειες του 21χρονου.

«Άνθρωποι έπεφταν κάτω σαν ντόμινο» δήλωσε νεαρός θαμώνας, ενώ άλλος πελάτης συμπλήρωσε πως θεώρησε πως ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

Ο 21χρονος, που ήταν μεθυσμένος, ξυλοκοπήθηκε στη συνέχεια από θαμώνες, ενώ φρουροί ασφαλείας τον ακινητοποίησαν μέχρι που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE