ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Δεν υπάρχει όραμα» - Κραυγή Σωκράτους για αξιολόγηση και… πατσιαρίσματα

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Δεν υπάρχει όραμα» - Κραυγή Σωκράτους για αξιολόγηση και… πατσιαρίσματα

Απέρριψε τις φωνές που μιλούν για διχασμό στις εκπαιδευτικές οργανώσεις ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, υποστήριξε ότι δεν είναι θετικά όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως είπε, η ΟΕΛΜΕΚ θα πάρει απόφαση για τη μεσολαβητική πρόταση της ΣΕΚ το πρωί της Κυριακής (23/9), πριν παρθεί η τελική απόφαση με την ΠΟΕΔ και την ΟΛΤΕΚ.

Ο Γιάννος Σωκράτους σχολίασε έντονα όλα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες.

Υπογραμμίζοντας ότι πρέπει πρώτα να δούμε το σπίτι μας, χαρακτήρισε «κουραστικές» τις ατάκες για τους μισθούς και τις απαλλαγές.

Σε μια εξαιρετικά σημαντική τοποθέτηση, ο κ. Σωκράτους τόνισε ότι «δεν υπάρχει όραμα», σημειώνοντας ότι πρέπει να αναθεωρηθούν και να αξιολογηθούν οι δομές του Υπουργείου Παιδείας.

«Όλα αυτά είναι πατσιαρίσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης για την Εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE