ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος μοτοσικλετιστής – Δεν έφερε προστατευτικό κράνος

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος μοτοσικλετιστής – Δεν έφερε προστατευτικό κράνος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/9) στη Λεμεσό.

Όπως είχε μεταδώσει το ThemaOnline, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και ο οδηγός της μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 36χρονος οδηγός επιχείρησε να στρίψει δεξιά στην οδό Κολωνακίου για να μπει σε πάροδο.

Ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που κατευθυνόταν από απέναντι και οδηγούσε 16χρονος.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα εγκεφάλου και πολλαπλά κατάγματα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου κρατείται, ενώ η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε κράνος και η μοτοσικλέτα δεν είχε φώτα πορείας.

Στον 36χρονο οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα περαιτέρω.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.