ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη σε σουβλατζίδικο – Ζημιές στο υποστατικό 56χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη σε σουβλατζίδικο – Ζημιές στο υποστατικό 56χρονου

Έκρηξη σημειώθηκε σε σουβλατζίδικο στη Λεμεσό τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 02:00 σημειώθηκε έκρηξη σε σουβλατζίδικο ιδιοκτησίας 56χρονου, που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Νικολάου.

Μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλετο σε εργοστασιακή κροτίδα, την οποία οι δράστες τοποθέτησαν στη γυάλινη πρόσοψη του υποστατικού.

Ο ιδιοκτήτης δεν εξέφρασε υποψίες εναντίον οποιουδήποτε προσώπου, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.