Και ο Οζερσάι στη Νέα Υόρκη - Θα μιλήσει για το Κυπριακό

Και ο Οζερσάι στη Νέα Υόρκη - Θα μιλήσει για το Κυπριακό

Ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών Κουντρέτ Οζερσάι θα αναχωρήσει την Κυριακή (23/9) για την Νέα Υόρκη όπου θα έχει σειρά επαφών στο περιθώριο της ΓΣ του ΟΗΕ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Οζερσάι θα έχει συναντήσεις με αξιωματούχους του ΟΗΕ και εκπροσώπους άλλων διεθνών οργανισμών.

Θα συμμετάσχει επίσης, αναφέρεται, στη συνάντηση του Συμβουλίου Υπουργών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας. Επίσης, θα παρευρεθεί στην ετήσια συντονιστική συνάντηση του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας και θα εκφωνήσει ομιλίες.

Αναμένεται ότι θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σε διάφορα ΜΜΕ σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις για την ασφάλεια και την ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και για το Κυπριακό.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE