O απίστευτος τρόπος που βρήκε η Αστυνομία στην Ουαλία για να συλλαμβάνει τους οδηγούς που χρησιμοποιούν κινητό

O απίστευτος τρόπος που βρήκε η Αστυνομία στην Ουαλία για να συλλαμβάνει τους οδηγούς που χρησιμοποιούν κινητό

Ένα πολύ σοβαρό  αδικήματα θεωρείται στην Ουαλία η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση με την τοπική Αστυνομία να έχει πλέον στη διάθεση της ένα καινούργιο και… εμφάνταστο τρόπο να συλλαμβάνει τους παραβάτες.

Ποιος είναι αυτός; Ένα φορτηγό με το οποίο οι Αστυνομικοί που επιβαίνουν σε αυτό έχουν καλύτερη οπτική ώστε να εντοπίζουν τους οδηγούς που είτε μιλούν στο τηλέφωνο, είτε στέλνουν μηνύματα αφήνοντας από τα χέρια το τιμόνι.

Μάλιστα, το σχέδιο αυτό που εφαρμόστηκε πειραματικά τον περασμένο Απρίλιο αναμένεται να πάρει πλέον πιο μόνιμη βάση και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για τους επόμενους μήνες, με τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά αφού κανείς δεν ξεφεύγει από τις κάμερες του φορτηγού.

Εννοείται ότι αυτό δεν φέρει τα σήματα της Αστυνομίας, ωστόσο αν ο οδηγός έχει παρανομήσει, οι σειρήνες θα τον ενημερώσουν και θα αναγκαστεί έτσι να σταθμεύσει στην άκρη το δρόμου και να παραλάβει το εξώδικό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.