Ντέρμπι στην «Αρένα» και δοκιμασία στο Τσίρειο στο μενού σήμερα!

Ντέρμπι στην «Αρένα» και δοκιμασία στο Τσίρειο στο μενού σήμερα!

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα η τέταρτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Στο ΑΕΚ Αρένα η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Ομόνοια (απευθείας από τη Cytavision) και στο Τσίρειο Στάδιο ο Απόλλωνας τη Νέα Σαλαμίνα (απευθείας από τη PRIMETEL).

‘Έναρξη και των δύο αγώνων στις 19:00.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής άνοιξε το Σάββατο και συνεχίστηκε την Κυριακή με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΕΝ Παραλιμνίου – Ερμής Αραδίππου…2-0
Πάφος FC – ΑΕΛ…0-2
ΑΠΟΕΛ – Δόξα Κατωκοπιάς…2-5
Αλκή Ορόκλινης – Ανόρθωση…0-0

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE