Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πρωταθλήματος Futsal

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πρωταθλήματος Futsal

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πρωταθλήματος Futsal που θα διεξαχθεί όπως είναι γνωστό με τη συμμετοχή εννέα ομάδων.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

Μια εβδομάδα μετά τον αγώνα τους στο Super Cup με τον οποίο άνοιξαν την αυλαία, ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια θα συναντηθούν (19:00) στο Λευκοθέο. Το ντέρμπι θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν οι αγώνες ΑΕΚ Λάρνακας – Εθνικός Λατσιών (20:30) και ΑΜΕΚ Καψάλου – Αθηαίνου FC (20:30).

Ο αγώνας Ararat / FONBET – Ανόρθωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και ώρα 21:15.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE