Πρόστιμα άνω των 50 χιλιάδων ευρώ σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Κύπρου

Πρόστιμα άνω των 50 χιλιάδων ευρώ σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Κύπρου

strong>Μοίρασε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε τηλεοπτικούς σταθμούς η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου

 

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου ανακοινώνει ότι εξέδωσε αποφάσεις για  22 υποθέσεις σχετικά με παραβάσεις του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών Νόμου 7(Ι)/98 (όπως αυτός τροποποιήθηκε μεταγενέστερα) και των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Κανονισμών του 2000 (Κ.Δ.Π. 10/2000).

Στις πιο πάνω υποθέσεις επιβλήθηκαν, η κύρωση της Προειδοποίησης σε 8 υποθέσεις και συνολικό Διοικητικό Πρόστιμο €59.365 σε 16 υποθέσεις (σε 2 υποθέσεις επιβλήθηκαν τόσο η κύρωση της Προειδοποίησης, όσο και  διοικητικό πρόστιμο).

strong>Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.