ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Έδωσαν δάνειο σε 72χρονο με μισό αιώνα διάρκεια αποπληρωμής»

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Έδωσαν δάνειο σε 72χρονο με μισό αιώνα διάρκεια αποπληρωμής»

Μια σοβαρή και ενδεικτική υπόθεση ανέφερε το μέλος της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση στον Συνεργατισμό, Γεώργιος Χαραλάμπους.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Ζητώντας την άποψη του τέως Γενικού Διευθυντή Ερωτόκριτου Χλωρακιώτη, ο κ. Χαραλάμπους μίλησε για δάνεια ΣΠΕ σε έξι πρωτοφειλέτες.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε, ο ένας από αυτούς ήταν 72 ετών και στο δάνειο τέθηκε διάρκεια αποπληρωμής μέχρι το 2054.

«Δεν το θεωρώ καλή πρακτική» απάντησε ο κ. Χλωρακιώτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE