Νέο θηρίο…

Νέο θηρίο…

Για μικρό διάστημα (10-11 λεπτών) ήταν στο γήπεδο ο Άγγλος επιθετικός Γκρίνιτς. O 18χρονος παίχτης έκανε επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας. 

Αν ξέρει ή μπάλα ή όχι, το παλικάρι, είναι πρόωρο να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα.  

Όπως βλέπεται και στη φωτογραφία, έχει εκτόπισμα. Αποτελεί το νέο «θηρίο» της Ομόνοιας. Πριν μερικά χρόνια, πολλοί αποκαλούσαν έτσι τον Γκουλόν και μετά τον… Ρομαρίκ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Μία εξαιρετικά αιχμηρή επιστολή της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Αντωνίας Θεοδοσίου προς την Ομάδα Προστασίας του Υγροβιότοπου της Αλυκής Λάρνακας, φέρνει στο φως το Themaonline, με νέες σοβαρές καταγγελίες, για τις εργασίες που εκτελούνται στο παττίχειο πάρκο. Η Επίτροπος, κάνει λόγο για αγνόηση περιβαλλοντικών όρων που απειλούν τον υγρότοπο και τη βιοποικιλότητα της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE