ΛΑΡΝΑΚΑ–ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Έσπευσε στο σχολείο και ο πρώην παίκτης Ομόνοιας και ΑΕΚ, Νικόλας Γεωργίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ–ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Έσπευσε στο σχολείο και ο πρώην παίκτης Ομόνοιας και ΑΕΚ, Νικόλας Γεωργίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ώρες αγωνίας σε όλη την Κύπρο μετά την απαγωγή των δύο 11χρονων από το Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες της Λάρνακας – Στο σχολείο έσπευσε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, Νικόλας Γεωργίου για να πάρει τα παιδιά του.

Οι δύο μαθητές αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης (25/09) όταν άγνωστο πρόσωπο τους οδήγησε στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να μεταφέρουν βιβλία.

Δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις ΕΔΩ!

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για την απαγωγή των δύο μαθητών, στο σχολείο έσπευσαν και οι γονείς των άλλων παιδιών εμφανώς αναστατωμένοι. Ανάμεσα τους και ο Κύπριος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νικόλας Γεωργίου, ο οποίος αφού πήρε τα παιδιά του αποχώρησε και αυτός θορυβημένος.

Δείτε τη φωτογραφία κατά την αποχώρηση του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE