ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη μάχη με τις φλόγες έξω από το χωριό της Κεφαλονιάς- Μαζεμένοι στην πλατεία οι κάτοικοι

ΕΛΛΑΔΑ: Μεγάλη μάχη με τις φλόγες έξω από το χωριό της Κεφαλονιάς- Μαζεμένοι στην πλατεία οι κάτοικοι

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες αλλά και τον πολύ δυνατό αέρα, δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις έξω από το χωριό Ζόλα στη Κεφαλονιά απο νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 26/9

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί αναγκαίο να εκκενωθεί το χωριό, ωστόσο οι περισσότεροι κάτοικοι είναι συγκεντρωμένοι στη πλατεία του, όπου βρίσκονται δύο λεωφορεία σε περίπτωση που χρειαστεί να απομακρυνθούν, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που έχει αναπτυχθεί πλέον σε τρία μέτωπα, λαμβάνουν μέρος 8 οχήματα με 16 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος καθώς και εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας της περιοχής.

Στο σημείο βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, καθώς και ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, Βαγγέλης Ανδρεάτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE